BORA FPS OYUNUN İLK GÖRÜNTÜLERİ


Daha önceleri de paylaşmış olduğumuz Türk yapımı MMOFPS oyunu BORA'nın yeni görüntülerini paylaşacağız.Bu görüntüler de oyun haritası , harita isimleri , lobi , üst detaylar vs. gibi önemli kısımlar bulunmaktadır bunun yanı sıra Bora'nın resmi kanalında paylaşılan AK-47 silahının görünütüsü de yer alacaktır.
bora fps ile ilgili görsel sonucu

Oyun Lobisi  ; 



  • Bizim görüşümüze göre bence sade ve gayet şık lobi olmuş ve odalara da bakılırsa bilinen haritalar olarak Dust 2'nin yer aldığı gözükmektedir.Bundan önceki makalede Raunen (Oyun Kurucusu) belirttiği gibi ''oyuncuların aşinası olduğu ve kendi özgün haritalarımızın olduğu bir oyun olacak.'' dedi ve hak yemeyerek haritanın orijinal isimini kullanmışlar ama sonradan değişirse diyecek bir şey yok ancak şuan bile yaptıkları ayrıca kral hareket.

Oyuncu Bilgileri Kısmı  ;


  • Oyuncu bilgilerinin paylaşıldığı bu kısım yine sade tasarım ve güzel anlanılabilir bir alana sahiplik yapmış ha bunu söyledik diye eleştirilecek yeri yok mu var ama oyun daha betaya bile çıkmadığı için tam bir şeyler diyemeyiz daha sonra düzeltilebilir yani o yüzden fazla zorlamamak gerekir ama bu hali bile gayet iyi iş görür.

Oyun Lobisi Üst Satır ; 


  • Oyun lobisinin üst alanı yani envanter , klan vs. gibi önemli bölümlerin bulunduğu alan açıkcası şık olmuş ama çok fazla bölüm olması gerekirmiydi  orası göreceli ancak şık olduğu tartışmasız olduğu kesin diyebilirim ayrıca geri git gibi kısa yolların bulunması da güzel detaylar olmuş.Ancak mesajlar kısmının oyuncu bilgileri kısmında olması daha iyi olurmuydu bu konu da tartışılabilir.
Oyuncu envanteri ( slotlar ) ; 


  • Belki de oyuncuların en çok konuşacağı ve ilgileneceği alan olan slotlar - envanter kısmıdır slotlar kısmı gayet güzel ancak silah ön izlenimleri biraz CS:GO'yu andırmıyor değil tabi bu oyunun tam hali değil değişir değişmez bilemeyiz ama şuana göre yorumluyoruz ve CS:GO silah ön izlenimleri ile çok benzer olduğu hakkında hem fikirim.
Oyun Haritası Görüntüsü ; 

  • Oyuncuların en çok merak ettiği kısım olan harita hakkında konuşalım , bu görüntüde kuş bakışı bir fotoğraf alanı ama bu görüntü hakkında yorum yapacak olursak dekorlar , detaylar gayet güzel olmuş ancak sanki biraz Zula'nın safranbolu ( çakma dust 2 ) dekorlarına benzemiş ancak 2 oyunda Türk yapımı olduğu için bu coğrafyanın dekorlarından kullandığından kaynaklanan sebepten ötürü Camii , ahşap ( karadeniz evleri ) evler dekorları kullanılmış ve bu olağan bir şey ancak başka işlerde bekliyorduk açıkcası ancak üst tarafta paylaştığımız lobi ekranında 1'den fazla harita vardı tek bir haritaya bağlı oyuın hakkında yorum yapmak pek doğru olacağını sanmıyorum.Kısacası harita ve dekorlar güzel ve oynanılabilir olmuş ancak bir kaç değişmesi gereken veya eklenmesi gereken nokta var.

Ve Glock tabancasının oyun görseli ; 



SON OLARAK BORA'NIN RESMİ HESAPLARINDA YAYINLANAN AK-47 SİLAH VİDEOSU ; 

  • Bu videonun ''3.12'' dakikasından itibaren başlamaktadır.




Yorum Gönder

0 Yorumlar