TÜRK YAPIMI MMOFPS OYUNU : BORA | 2. HABER

Selamlar arkadaşlar , geçen günler de paylaşmış olduğumuz oyun olan BORA, marvy games tarafından üretilen veya ona bağlı diyelim oyun hakkında yeni açıklamalardan bahsedeceğim o zaman konumuza geçelim.

bora fps ile ilgili görsel sonucu

Raunen'in son paylaştığı BORA oyunu hakkında ki açıklamalardan yola çıkarak sizlere oyun hakkında detaylı bilgiler paylaşacağım.
bora fps ile ilgili görsel sonucu

Bundan önceki yazıma gitmek için tıklayın.

MARVY GAMES yapımı olan bora oyunundan yeni açıklamalar geldi bunları öğrenmek için makalemizi okumaya devam ediniz.



1- KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?

  • Raunen'in söylediği kadar oyun 20 Eylül 2019 Tarihinde başlayacak yani bu konudan anlayabiliriz ki oyun yakında çıkacak tahmini 1-2 ay sürecek.
2- BORA E-SPOR'A KATILACAK MI ?
  • Raunen ; oyunun açık betadan tam sürüme geçmesilye beraber e-spor'a katılacağız ve oyunun adil yapılma sebeplerinden birisi de budur.
3- KASA - ÇARK SİSTEMİ OLACAK MI ?
  • Oyun içerisin de şans üzerine çıkacak item ( eşya ) olacak mı sorusuna Raunen'den olumlu cevap geldi.
4- BORA'DA TÜRKÇE KAREKTER VE SEMBOLLÜ İSİM OLACAKMI?
  • Raunen bu soruya olumlu cevap verdi ve oyuncular oyun içerisinde ki isimlerin de sembol veya Türkçe karekter ( ü,ö vs. ) gibi alfabemizin harfleri bulunacaktır.
5- OYUN İÇERİSİNDE SİLAHLAR DA SKİN - ÖZELLEŞTİRME OLACAK MI ? 
  • Raunen bu soruya olumsuz yanıt verdi açıkcası bence daha iyi olabilir herkes için standart bir silah bakış açısı olacaktır ve silahlar daha gerçekçi duracaktır bazı oyunlarda görüyoruz incin boncuk skinlerle göz boyayıp para tuzağı olabilmektedir.
bora fps ile ilgili görsel sonucu

Yazacaklarım bu kadardı arkadaşlar görüşlerinizi yorumlar da belirtebilirsiniz.Umarım oyun beklentilerimizi karşılar açıkcası bu kadar hızlı oyuncu toplayacağını ve erken kayıta başlayacağını beklemezdim  herkes için güzel bir oyun olur umarım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar